Snowboards

Top12 Sveriges äldsta snowboardbutik, vi kan ge dig dom bästa tipsen för att utveckla din åkning. 

Snowboard brädor, snowboard boots och snowboard bindningar har Top12 sålt och servat sedan 1990. Allt du behöver för att komma igång, eller för att uppdatera din utrustning. Vi säljer marknadens bästa märken såsom Burton snowboard, , Bataleon snowboard, NITRO snowboards  och tillbehör och inte minst har vi service / underhåll i egen verkstad där vi lagar och slipar skidor och snowboards. 

Snowboards och skidor har en nästan obegränsad livslängd idag, men åkningen blir mycket bättre om du har vassa och rätt ställda stålkanter, planslipad belag och rätt valla. 

Vi säljer alla typer av snowboards och snowboardpaket, allt från Allmountain, Park till snowboard för lössnöåkning. Snowboard bindningar som passar dessa olika snowboard-kategorier har vi ett stort urval av både klassiska buckle bindningar till olika typer av Step-in bindningar.

Snowboardboots, hjälmar, googles, är svårt att köpa över nätet då alla har olika form och förutsättningar. Därför rekommenderar vi ett besök i vår fysiska butik för att få hjälp av en av våra snowboardexperter att välja ut det som passar just dig bäst.

Top12 är snowboard specialbutik sedan 1990.

Klicka här för ; GUIDE snowboard köp


Top12 har egen verkstad och ger service till både skidor och snowboards.

Top12

Sveriges äldsta och mest fullsorterade Skateboard-, snowboard- och tricksparkcykelbutik, som har kärlek till alla Actionsporter. Adress: Kornettvägen 2, 237 41 Borgeby Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Top12 Powered by Quickbutik