Köp Snowboards av hög kvalitet online | Top12

Snowboards, -boots och -bindningar har Top12 sålt och servat sedan 1990. Allt du behöver för att komma igång, eller för att uppdatera din utrustning. Vi säljer marknadens bästa märken och tillbehör och inte minst har vi service / underhåll i egen verkstad där vi lagar och slipar skidor och snowboards. 

Snowboards och skidor har en nästan obegränsad livslängd idag, men åkningen blir mycket bättre om du har vassa och rätt ställda stålkanter, planslipad belag och rätt valla. 

Vi säljer alla typer av snowboards och snowboardpaket, allt från Allmountain, Park till snowboard för lössnöåkning. Snowboard bindningar som passar dessa olika snowboard-kategorier har vi ett stort urval av både klassiska buckle bindningar till olika typer av Step-in bindningar.

Snowboardboots, hjälmar, googles, är svårt att köpa över nätet då alla har olika form och förutsättningar. Därför rekommenderar vi ett besök i vår fysiska butik för att få hjälp av en av våra snowboardexperter att välja ut det som passar just dig bäst.