Skidslipning & Snowboards service

Skidservice och snowboards slipning vallning  gör all skillnad i din åkning. Slöa stålkanter och repor i belaget förstör mycket av nöjet i din åkning. Vår serviceverkstad fixar allt. Vi har moderna maskiner från Wintersteiger i Österrike. Vi har skidservice för hela Skåne ofta samma dag. Vi kan även avtala andra tider än våra vanliga öppettider. Vår fullservice verkstad ligger 15 minuter norr om Malmö eller 10 minuter från Lund. Kommer du norr ifrån så är vi 15 minuter från Landskrona.

Du kan även boka andra tider om det  passar dig bättre. Ring 0768313577 så avtalar vi en tid .
Ni hittar oss på Kornettvägen 2, 237 41 Borgeby strax norr om Malmö, Skåne. Bara 15 minuter med bil från Malmö,  Lund eller Landskrona. Här tar vi emot era Snowboards samt Skidor och ger dom den bästa servicen.

När du köper en ny bräda eller ett par skidor så är de vallade från fabrik. Denna vallning är i första hand för att skydda belaget från att torka ut och för att skydda stålkanten från att rosta, den kan vara några dagar beroende på underlaget. Men vill du få en bättre vallning som varar längre så kan du komma in med din nya snowboard eller skidor så tar vi bort fabriksvallan och lägger på vår nya miljövänliga biologiskt nedbrytbara all-temp valla som fungerar från minus till plus grader. Vill du verkligen få den att vara så länge som möjligt så kan du be att att vi kompletterar med en IR behandling så plastporerna öppnas på djupet och låter vallan tränga ner längre i belaget för extra lång hållbarhet.

Slipa stålkanten för skärpa och polera bort repor som bromsar är den vanligaste och billigaste åtgärden, plus vallning som man behöver för att dina skidor eller din snowboard skall fungera maximalt i pisten.

Varmvallning med IR (infraröd) öppnar porerna på plast belaget och låter vallan tränga in djupare i belaget och på det viset behåller belaget vallan längre. Här väljer vi den hårdaste COLD vallan, som är den för de kallaste temperaturerna.

Top12

Sveriges äldsta och mest fullsorterade Skateboard-, snowboard- och tricksparkcykelbutik, som har kärlek till alla Actionsporter. Adress: Kornettvägen 2, 237 41 Borgeby Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Top12 Powered by Quickbutik