Skateboard Brädor

Skateboard bräda / decket som det heter,  de "decks" vi säljer mest utav är alltid byggd i 7 lager Kanadensisk-lönn som är den lättaste samtidigt är det den lönn som har mest pop. ( Lönn finns i många länder men t.ex. kinesisk lönn har inte samma egenskaper som kanadensisk lönn ).  Vårt bästa tips till dig är ; Köp en kvalitets-skateboard som utvecklar din åkning, köp inte en leksak som försvårar och försämrar din åkning.

För åkare runt 4-8år rekommenderar vi skateboard decks som är runt 7.0-7.3 tum i bredd. 

För åkare runt 8-12 år rekommenderar vi skateboard decks som är runt 7.5-7.8 tum i bredd. 

För åkare som är 13+ brukar en 8.0 tum vara en bra storlek som även är den vanligaste vuxen storleken. 

Detta kan förstås variera från åkare till åkare och vad man föredrar för typ av åkning, så som Street eller Ramp åkning.

Finner du dig osäker på vilken bredd på skateboard brädan som hade passat dig bäst? Kolla våran köpguide nedanför eller hör av er till oss på våran mail [email protected] så hjälper vi er hitta rätt. 

Klicka här: Köpguide Skateboard Bräda


Newschool-shape är en ganska symmetrisk outline med varierande grader av konkaver allt efter tycke och smak även hur brant och stor nosen respektive tailen är varierar men skillnaderna är relativt små. Små brädor är för mindre fötter och street-åkning, breda brädor passar då för större fötter och/eller ramp och pool-åkning. Måtten är i tum och 8,0 tum är en bra allround-storlek som passar de flesta, både i street, park och rampåkning.

Sveriges största urval av skateboards och tillbehör alltid i lager.

Top12

Sveriges äldsta och mest fullsorterade Skateboard-, snowboard- och tricksparkcykelbutik, som har kärlek till alla Actionsporter. Adress: Kornettvägen 2, 237 41 Borgeby Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Top12 Powered by Quickbutik