Köpinfo Guide

På dessa sidor kan du läsa dig till det mesta man behöver veta om kompletta skateboards, tricksparkcyklar, cruiserboards, longboards, snowboard, snowskates och även om alla delar samt tillbehör. 

Här får du även information på hur man monterar och servar sin utrustning för att den skall ge maximal åkning och lång livslängd. 

En skateboard eller tricksparcykel kan vid första anblicken se ganska snarlik en annan som kostar mycket mindre men det är klart att det finns stora skillnader i både material och tillverkningsmetoder i både skateboards och tricksparkcyklar som inte är lätt att se eller veta om man inte vet vad man skall titta eller fråga efter. Vi försöker här reda ut de viktigaste skillnaderna och vad som är bra att tänka på när du skall investera i nya prylar för din sport.

Du är naturligtvis även välkommen att ringa och fråga eller besöka oss så skall vi göra vårt bästa för att hitta det som passar dig och dina krav bäst.

Att bara köpa en produkt på webben som kräver service och underhåll  kan vara problematiskt, speciellt om du köper från ett annat land. Det är mycket lättare att få service, reservdelar och garantier om du köper i Sverige.