Bataleon Feelbetter 143 Snowboard Bräda

Snowboard – Bataleon Feelbetter 143Feelbetter är en väldigt omtyckt snowboard som är förlåtande, lättåkt och följsam. Den använder Directional Twin 3BTtill


 


Snowboard – Bataleon Feelbetter 143

Feelbetter är en väldigt omtyckt snowboard som är förlåtande, lättåkt och följsam. Den använder Directional Twin 3BTtillsammans med Sidekick som gör övergången från kant till kant mycket lättare och samtidigt behåller kraft på skär. Sidekick hjälper även till att lyfta nosen i lössnö och ger en stabilare och mer förlåtande känsla i kuperad terräng. Hyper Glide S-belaget kräver mindre underhåll samtidigt som det ger bra glidegenskaper. Feelbetter ger dig inte bara bättre självförtroende, den kommer även få dig att må bättre!


Snowboarden är vallad och slipad på fabriken, redo för backen.


Feelbetter är en snowboard med 3BT-teknologi (3D Shape), läs mer om Triple Base Technology och vad som gör brädan så bra nedanför!


Se videon nedan där Bataleon presenterar Feelbetter.


Flex: 3/10

Skalan är uppbyggd på principen att 1 är "Mjuk och Lekfull" medan 10 är "Styv och Responsiv".


Användningsområde:

All Mountain: Feelbetter är rätt snowboard för väldigt många och kan köras överallt. Nybörjare till riktigt vassa åkare som vill ha en snowboard som är lekfull och förlåtande. Åkningen blir mer förutsägbar med 3BT, mindre överaskande felhugg.


Rekommenderad nivå:

Nybörjare-Avancerad


Shape:

Directional Twin: Nosen är förlängd 1 cm för att ge brädan bättre All Mountain-egenskaper. Bindningarna är centrerade på brädan, twin shape och flex.


Profil: 

Medium Camber
En traditionell camber som ger pop, stabilitet och kraft till skärande svängar.


3BT (Triple Base Technology)

3BT kan liknas med att en båt eller ett par flygplansvingar är formade på ett specifikt sätt för att hantera omgivningen på bästa sätt. Det är en unik utformning utav snowboardens nos och tail för att förbereda brädan på backen och bergets utmaning!

Basen på en 3BT-snowboard har upphöjda kanter som gör brädan mer lättåkt och lekfull. Mellan bindningarna är brädan platt likt andra varumärken, men utanför bindningarna så börjar det hända grejer. I nos och tail är det ett stort lyft som minskar ju närmare bindningarna man kommer. 3BT gör att snowboarden blir förlåtande, lättsvängd och kontrollerbar med ett bättre flyt i puder. En snowboard med 3BT blir därmed väldigt Allround och inger självförtroende så att man kan pusha sig själv Styvare!


Konstruktion:

Directional Twin 3BT:Månsidig 3BT för att ge kraft, pop och respons för att klara alla utmaningar. En blandning mellan Freeride och Freestyle.

BI AX LAMINATE: Glasfiber-förstärkning över och under kärnan. Ger brädan styrka, pop och respons.

Core Core: En kärna bestående av poppel och bok för att få extra pop. 

HYPER GLIDE S: Ett sintrat belag som är snabbt men ändå inte kräver allt för mycket underhåll.

Shock Sidewalls: Förstärkta kanter för att skydda mot stötar och skador.

Sidekick: Extra upphöjda kanter för en ännu mer förlåtande upplevelse. Speciellt märkbart vid ojämn terräng och vid landningar på nos och tail.

 

Funktioner & Specifikationer:

- Hålsystem: 2x4

CORE: Core Core +BI AX + Shock Sidewalls

BASE: Hyper Glide S

SHAPE: Directional Twin 3BT + Sidekick

Profil: Medium Camber

FLEX: 3/10

Standard Width

Sidskärning: 7.5m

Längd: 143cm

Åklängd: 1046mm

Midjebredd: 240mmRecensera produkt

Top12

Sveriges äldsta och mest fullsorterade Skateboard-, snowboard- och tricksparkcykelbutik, som har kärlek till alla Actionsporter. Adress: Kornettvägen 2, 237 41 Borgeby Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Top12 Powered by Quickbutik