Top12 Miljöarbete

Top12 / TSS är naturligtvis miljömedvetna, det är ju trots allt i god utomhusmiljö som vi vill utöva våra sporter.

T.ex. när vi brädåkare vill transportera oss så är det helst på en bräda som skateboard, snowboard, longboard eller kickboard som vi vill göra detta.  

- Push, don't pollute, är vårt motto på Life Quality AB sedan 1990.

Men för att driva ett företag så blir det ändå en del miljöpåverkan som vi inte kommer ifrån, allt från energiförbrukning för att värma våra lokaler till att frakta varor till och från oss. Vi på Top12 jobbar kontinuerligt med att minska vår del av den påverkan vi gör på miljön. För vi vill att vatten skall vara så rent som möjligt när vi håller på med våra vattensporter och när vattnet faller ner på vintern skall den komma i form av rena vita snöflingor inte som surt regn !

När vi byggde våra nya lokaler började vi installera solpaneler för att till största delen använda el som är ren och förnyelsebar. Vi kör enbart med BEV ( rena elbilar).

Allt packmaterial, papp som plast återvinns, för att vår miljöpåverkan skall bli så liten som det bara går.

Detta miljöarbete pågår ständigt och ligger till grund för alla beslut som vi tar för att fortsätta driva Top12 på ett sätt som är så miljövänligt som möjligt.

Vi skiljer oss från andra företag genom att vi vill använda mer förnybar energi än vad vi själva förbrukar. För oss duger det inte att köpa lite utsläppsrätter eller låta någon plantera några träd för vår räkning som skall kompensera våra utsläpp. Vårt mål är att även förse andra med vår förnybara energi, först då kan man slå sig för bröstet och i verkligheten skapat lägre utsläpp.

Bilen har inget avgasrör och vi kör mest på förnyelsebar solel !


Top12

Sveriges äldsta och mest fullsorterade Skateboard-, snowboard- och tricksparkcykelbutik, som har kärlek till alla Actionsporter. Adress: Kornettvägen 2, 237 41 Borgeby Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Top12 Powered by Quickbutik