Bataleon Push Up 146 Snowboard Bräda

Snowboard – Bataleon Push Up 146Push Up är en snowboard för tjejer som åker över hela berget, som tycker pist, park och puder är lika viktigt. Push Up har en lä


 


Snowboard – Bataleon Push Up 146

Push Up är en snowboard för tjejer som åker över hela berget, som tycker pist, park och puder är lika viktigt. Push Up har en lätt men förstärkt kärna med riktigt mycket pop. 3BT tillsammans med Sidekick ger en bekymmersfri övergång från kant till kant. Sidekick hjälper även till att lyfta nosen i lössnön och ger en stabilare känsla i kuperad terräng.  Hyper Glide Sbelaget kräver mindre underhåll vilket gör att du istället kan fokusera på din åkning. Push Up är brädan för dig som gärna åker på allt du kan hitta i din väg. Vare sig det är pudersnö, sidehits, rails eller klassiska parkhopp.


Snowboarden är vallad och slipad på fabriken, redo för backen.


Goliath är en snowboard med 3BT-teknologi (3D Shape), läs mer om Triple Base Technology och vad som gör brädan så bra nedanför!


Se videon nedan där Bataleon presenterar Push Up.


Flex: 4/10

Skalan är uppbyggd på principen att 1 är "Mjuk och Lekfull" medan 10 är "Styv och Responsiv".


Användningsområde:

All Mountain: Push Up är brädan för att hoppa på alla sidehits i backen och mata laps i parken. En väldigt mångsidig snowboard för hela berget.


Rekommenderad nivå:

Medelgod-Avancerad


Shape:

Directional Twin: Nosen är förlängd 1 cm för att ge brädan bättre All Mountain-egenskaper. Bindningarna är centrerade på brädan, twin shape och flex.


Profil: 

Medium Camber
En traditionell camber som ger pop, stabilitet och kraft till skärande svängar.

3BT (Triple Base Technology)

3BT kan liknas med att en båt eller ett par flygplansvingar är formade på ett specifikt sätt för att hantera omgivningen på bästa sätt. Det är en unik utformning utav snowboardens nos och tail för att förbereda brädan på backen och bergets utmaning!

Basen på en 3BT-snowboard har upphöjda kanter som gör brädan mer lättåkt och lekfull. Mellan bindningarna är brädan platt likt andra varumärken, men utanför bindningarna så börjar det hända grejer. I nos och tail är det ett stort lyft som minskar ju närmare bindningarna man kommer. 3BT gör att snowboarden blir förlåtande, lättsvängd och kontrollerbar med ett bättre flyt i puder. En snowboard med 3BT blir därmed väldigt Allround och inger självförtroende så att man kan pusha sig själv Styvare!


Konstruktion:

Directional Twin 3BT: Mångsidig 3BT för att ge kraft, pop och respons för att klara alla utmaningar. En blandning mellan Freeride och Freestyle.

BI AX LAMINATE: Glasfiber-förstärkning över och under kärnan. Ger brädan styrka, pop och respons.

Light core: Kärna av 50% Kejsarträ och 50% poppel. Något tyngre, men starkare.


HYPER GLIDE S: Ett sintrat belag som är snabbt men ändå inte kräver allt för mycket underhåll.

Solid Sidewalls: Förstärkta kanter för att skydda mot stötar och skador.

Sidekick: Extra upphöjda kanter för en ännu mer förlåtande upplevelse. Speciellt märkbart vid ojämn terräng och vid landningar på nos och tail.

Super Tubes D.S.T: Förstärkning i längs med mitten av brädan för att ge bättre pop.


Carbon Stringers: Förstärkning av karbonremsor för att ge bättre pop och styrka.


Funktioner & Specifikationer:

- Hålsystem: 2x4

CORE: Light Core +BI AX + Solid Sidewalls + D.S.T + Carbon Stringers

BASE: Hyper Glide S

SHAPE: Directional Twin 3BT + Sidekick

Profil: Medium camber

FLEX: 4/10

Standard Width

Sidskärning: 7.6m

Längd: 146cm

Åklängd: 1102mm

Midjebredd: 242mmRecensera produkt

Top12

Sveriges äldsta och mest fullsorterade Skateboard-, snowboard- och tricksparkcykelbutik, som har kärlek till alla Actionsporter. Adress: Kornettvägen 2, 237 41 Borgeby Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Top12 Powered by Quickbutik