Skateboard Hjul

Köp till bästa pris och högsta kvalitet, märkes skateboard-hjul, gjutna i urethane-blandningar som ger dig dom bästa åkegenskaperna och livslängden.


Klicka här: Köpguide Skateboard Hjul


Skateboardhjul finns i många storlekar och shapes samt några olika hårdhet. Materialet är en urethane blandning, där dom billigaste hjulen har en mindre andel urethane och dom dyrare har då mer. Detta gör att de dyrare marknadsför sig som "flatspotfree" men det är sällan man ser flatspots på hjul nu för tiden, då materialen har blivit bättre. Hårdheten för street och trick är 99a - 101a alltså stenhårda. Dessa hjul svarar bättre. 

De som använder sin skateboard för att transportera sig och köra mer carving brukar byta ut eller komplettera sin skateboard med mjukare hjul typ 78a - 95a. Du får då ett tystare och greppigare hjul. Avslutningsvis finns det lite varianter av smala "C-cut" respektive breda hjul "A-cut" och shape. De bredare är mer old school och smalare lite modernare för de väger mindre och vikten har betydelse speciellt när det är x 4 stycken.

Top12

Sveriges äldsta och mest fullsorterade Skateboard-, snowboard- och tricksparkcykelbutik, som har kärlek till alla Actionsporter. Adress: Kornettvägen 2, 237 41 Borgeby Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Top12 Powered by Quickbutik