Cruiser Kullager

Cruiserskateboards körs ju som transport med mycket inslag av slalom / carving så vi rekommenderar att du alltid kör med en spacer (detta hittar ni under Cruiser tillbehör) mellan dina kullager för att garantera att det har rätt avstånd och vinkel mot varandra oavsett belastning. Kullager byggda i stål är dom tåligaste och med längst livslängd.

Den stora skillnaden mellan kullager och varför det finns så många prisgrupper är för att kullager tillverkas i olika stål kvaliteter, där de billigaste oftast använder sig utav mjukare stål vilket slits ut snabbare än de dyrare. Våra egna personliga favoriter är SKF kullager som alltid levererar bra kvalitet till ett bra pris.

Tävlar du eller vill ha maximal acceleration och fart då kan du välja keramiska kullager. Keramiska kullager är svagare för hårda smällar men har mindre friktion vilket resulterar i högre hastigheter .

Modellen på kullager som används för många Actionsporter heter 608 spårkullager dessa fungerar för Skateboards, Cruisers, Longboards, Kickbikes samt för de flesta Inlines modellerna. 


Top12

Sveriges äldsta och mest fullsorterade Skateboard-, snowboard- och tricksparkcykelbutik, som har kärlek till alla Actionsporter. Adress: Kornettvägen 2, 237 41 Borgeby Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Top12 Powered by Quickbutik