Kompletta Skateboards

Vi har Sveriges största utbud och garanterat bästa pris av kompletta skateboards för alla kategorier, naturligtvis new school men även ett stort sortiment av old school och shapade brädor, både här på webben och i vår butik som ligger på Kornettvägen 2 i Bjärred. I sortimentet har vi prisvärda kompletta skateboards och alla tillbehör du kan tänkas behöva för att få ut maximalt av din åkning,  Finns Kompletta Skateboard till Juniorer, Kompletta skateboards till ungdomar och vuxna  tjejer eller killar vi har allt. Vi bygger även ihop custom skateboards efter dina önskemål. 

För åkare runt 4-8år rekommenderar vi kompletta skateboards som är runt 7.0-7.3 tum i bredd. 

För åkare runt 8-12 år rekommenderar vi kompletta skateboards som är runt 7.5-7.8 tum i bredd. 

För åkare som är 13+ brukar en 8.0 tum vara en bra storlek som även är den vanligaste vuxen storleken. 

Detta kan förstås variera från åkare till åkare och vad man föredrar för typ av åkning, så som Street eller Ramp åkning.

Finner du dig osäker på vilken bredd på skateboard brädan som hade passat dig bäst? Kolla våran köpguide nedanför eller hör av er till oss på våran mail [email protected] så hjälper vi er hitta rätt. 

Finns varor från kända varumärken som: Santa Cruz Skateboards, Almost Skateboards, Enjoi Skateboards, Darkstar Skateboards, Sk8mafia skateboards med mycket mera.

Vi har sålt skateboards i mer än 30 år och kan ge dig de bästa tipsen som kommer göra din åkning ännu bättre.

Klicka här för ; GUIDE köp skateboard Komplett


Top12

Sveriges äldsta och mest fullsorterade Skateboard-, snowboard- och tricksparkcykelbutik, som har kärlek till alla Actionsporter. Adress: Kornettvägen 2, 237 41 Borgeby Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Top12 Powered by Quickbutik