Longboard Brädor

Top12 är butiken nummer ett för longboardåkare, stort utbud och garanterat bra priser. Här hittar du allt du kan drömma om från  longboard brädor till slidegloves.

Oavsett om du vill åka +80km/h "downhill", dansa dig fram på gatorna eller göra feta "slides" för att kontrollera din fart så har vi en bräda som passar dig. 


Klicka här: Köpguide Longboard Bräda


Vill du ha hjälp att välja longboard är du alltid välkommen att ringa eller maila oss. Griptape bjuder vi på! När man monterar trucken direkt under brädan kallas det Topmount och det är det vanligaste sättet att montera vilken skateboard som helst. Det ger en livfull åkning med bra grepp i hjulen.

När man pratar om Drop through så delas trucken genom ett hål i brädan och då blir den lägre och mer stabil, passar bra för bl.a. nybörjare och långdistans åkare.

Flex betyder att brädan är mjuk eller flexibel. Mjuka brädor kan vara lite roligare att leka med, men passar inte i höga farter. Happy riding! Läs mer i vår köpinfo guide.

Top12

Sveriges äldsta och mest fullsorterade Skateboard-, snowboard- och tricksparkcykelbutik, som har kärlek till alla Actionsporter. Adress: Kornettvägen 2, 237 41 Borgeby Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Top12 Powered by Quickbutik