NoBrand

NB Skateboard Blank Deck 7.75"

NB Skateboard Blank Deck 7.75" När vi jämför denna skateboard med alla andra i samma prisgrupp så blir den utan tvekan testvinnare och då bästa köp om man


Tyvärr slut i lager, men du kan höra av dig så kanske vi fått ett leveransbesked med påfyllning.

 


NB Skateboard Blank Deck 7.75" 

När vi jämför denna skateboard med alla andra i samma prisgrupp så blir den utan tvekan testvinnare och då bästa köp om man vill ha en otroligt tålig och lättåkt skateboard. Storleken passar bäst till åkare från 50 till över 100 kilo kroppsvikt.

  • Bredd: 7.75"
  • Längd: 31"
  • Hjulbas: 14.25"
  •  Medium Konkav 
  • Standard popsicle shape
  • 7 lager Kanadensiskt lönn 
  • Griptejp


NB skateboard komplett inkl griptape.
( obs ! ej att förväxlas med brädor byggda i Kinesisk Björk eller Lönn som både är tyngre, har sämre pop och hållbarhet. )

Varför betala en massa extra för att någon skall trycka en logga på din bräda? När du kan köra en lika bra bräda tillverkad av bästa och lättaste materialet ; kanadensisk lönn, precis som pro models 7 ply.

Dessa brädor är kall-limmade. Det går mycket fortare att varm-limma men vid tester i vatten släpper limningen i en varm-limmad efter 3 timmar och en kall-limmad efter 3 dagar ! Det betyder att popen varar betydligt längre och att brädan tål mer.

Det finns många olika former på en skate, det är mycket en vanesak vilken form man tycker är bäst. Denna är mellan konkav varken flack eller superkonkav. Mitt emellan brukar passa dom flesta.

I "outline" är nosen lite större och lite brantare än tailen.


NB skateboard startades 2010, istället för någon speciell grafik är fokuset på kvalitet. Så vill man ha mycket för pengarna, så är det en NB man ska köra på.Recensera produkt

Top12

Sveriges äldsta och mest fullsorterade Skateboard-, snowboard- och tricksparkcykelbutik, som har kärlek till alla Actionsporter. Adress: Kornettvägen 2, 237 41 Borgeby Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Top12 Powered by Quickbutik