NB Raw 02 Svart/Silver Komplett Kickbike 80cm

Nobrand Raw 02, komplett kickbike, "bäst i test" tricksparkcykel och byggd med de starkaste komponenterna och samtidigt billigast i sin klass, mest för pengarna


Tyvärr slut i lager, men du kan höra av dig så kanske vi fått ett leveransbesked med påfyllning.

 


Nobrand Raw 02, komplett kickbike, "bäst i test" tricksparkcykel och byggd med de starkaste komponenterna och samtidigt billigast i sin klass, mest för pengarna utan tvekan.  Levereras med 110 mm hjul med aluminium fälg för högre toppfart. Framgaffeln är gjuten "one piece" CNC fräst så den tål till och med en vuxen åkare till skillnad mot andra tricksparkcyklar i samma prisklass som alltid har en bockad plåtframgaffel ! När vi jämför denna tricksparkcykel med alla andra i samma prisgrupp så blir den utan tveckan testvinnare och då bästa köp om man vill ha en otroligt tålig och lättåkt trickspark.

Vår mest prisvärda tricksparkcykel, otroligt välbyggd och med modern HIC compressionsystem. Lätt justera headsetet så att den roterar lätt och blir utan glapp samt fixerar gaffeln för sig och styret (bar) för sig. 

 " Integrated headset " som betyder att kullagren har CNC frästa cups (hållare för kullagren) i headtuben ( till skillnad från tricksparkcyklar med plåt cups som inte är underhållsfria och ömtåligare) med tätade kullager som bara finns hos dyrare tricksparkcyklar. 

OBS ! Ej att förväxlas med andra kickbikes i samma prisklass. Vi kan garantera att du inte hittar en lika välbyggd kickbike med de bästa komponenterna i denna prisklass.  motsvarande setup kostar ca. 1800kr.

Komplett kickbike, bara att skruva fast styret och åka!

Total höjd: 80cm

Headset-type: Integrated sealed bearings

Material: Aluminium

Vikt: 3,55kg

Deck längd: 48cm 

Deck bredd: 10.8cm

Kompression: HIC

Fork :  Gjuten one piece CNC fräst.

Bar stolpe: 58,5cm

Bar bredd: 52,5cm

Innediameter: 2,8cm

Clamp storlek: Double Clamp

Hjul diameter: 110mm aluminium fälg och åkyta i bästa urethane för bra grepp och hållbarhet.

Kullager: Abec 9
Recensera produkt

Top12

Sveriges äldsta och mest fullsorterade Skateboard-, snowboard- och tricksparkcykelbutik, som har kärlek till alla Actionsporter. Adress: Kornettvägen 2, 237 41 Borgeby Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Top12 Powered by Quickbutik