Burton Straight Chuter 162 Snowboard Bräda

Burton Family Tree Straight Chuter 162cm Directional shape men bred nose och avsmalnande form gör puderåkning till en lek med snabba korta svängar likväl s


 


Burton Family Tree Straight Chuter 162cm 

Directional shape men bred nose och avsmalnande form gör puderåkning till en lek med snabba korta svängar likväl som super snabb åkning med stora vida lines.

Designad för att Klara av det andra inte klarar av. Den här formen är gjord för snabbhet och kontroll i större terränger, perfekt för puder åkningen.

Grymma lines. Brant terräng. Ge järnet. Check. The Family Tree Straight Chuter Snowboard kanaliserar nollbangsstilen från Burton-åkaren Danny Davis för dem som söker efter en stor bergsbräda som verkligen är ”no bullshit”. Den breda nosen och avsmalningen gör att den kan manövreras lätt i pudersnö medan den ger en riktad form och en flex-känsla som är typisk för Davis hardcorestil.

Park: 4/10

All Mountain: 5/10

Powder: 10/10Recensera produkt

Top12

Sveriges äldsta och mest fullsorterade Skateboard-, snowboard- och tricksparkcykelbutik, som har kärlek till alla Actionsporter. Adress: Kornettvägen 2, 237 41 Borgeby Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Top12 Powered by Quickbutik