Burton Pow Wrench snowboard 158cm

I lager.
5 299 kr
4 139 kr
Antal: 1

Burton Pow Wrench snowboard 158cm

Rejält med float i ett litet paket. Den här korta, breda och directional-formen utmärker sig i allt från djup fotledsåkning till stora hopp.

När snögudarna levererar tänds Burton Family Tree Pow Wrench-snowboard. Den korta float-formen ger en känsla av att kunna vända snabbt samtidigt som man flyter naturligt genom träden och vaknar till liv med en lös, floatig åkupplevelse när snön verkligen är uppslagen. Dess directional-form och betydande avsmalning håller nosen hög och hjälper till att driva tailen ner i snön och karva igenom djupa förhållanden. Pow Wrench är det enda verktyget du behöver på en dag med pudersnö.

OM TRYCKET: Än en gång samarbetade vi med konstnären Ty Williams, den här gången med trycket till produktserien Family Tree. Ty kom förbi Burton HQ i Vermont och målade en cool väggmålning i Craigs prototypanläggning, vilken våra produktteam sedan tog delar från för att skapa årets tryck. ”Jag verkar arbeta bättre i en stor orkan av bläck och färg” – Ty Williams

3 ÅRS GARANTI – SNOWBOARDS

Alla 2014 och nyare Burton snowboards med The Channel monteringssystem (som den du tittar på här) stöds av en treårig garanti från inköpsdatum.