Flow Nx2 TM Black Snowboard Bindning

Snowboardbindning - Flow NX2-TM BlackNx2 TM är en balanserad Step In-bindning för all typ av åkning och som är väldigt enkel att komma i- och ur tack vare Activ


 


Snowboardbindning - Flow NX2-TM Black

Nx2 TM är en balanserad Step In-bindning för all typ av åkning och som är väldigt enkel att komma i- och ur tack vare Active Strap. Chassit i aluminium med glasfiberförstärkt bakkappa och en 2,5 grader kantning på fotbädden gör att du kommer få en bindning som svarar snabbt och kan användas hela dagen. ExoFrame-strapen gör den lite mer lekfull än sitt syskon och fäster dig utan tryckpunkter.


Bakkappan på Flow-bindningar fälls bakåt för enkel i- och urstigning.

Om du har kikat på Burton Step On-bindningar eller Supermatic och vill ha något liknande som gör det enklare och snabbare att spänna fast dig så bör du titta på bindningarna från Flow. Med bindningarna från Flow kan du använda vanliga snowboardboots och investeringen blir därmed inte så stor. Flow-bindningar är inte riktigt lika snabba och enkla att använda som Step On eller Supermatic, men inte långt ifrån.


Användningsområde:

En balanserad och mångsidig Step In-bindning för all typ av åkning.


All Mountain: 8/10

Pow: 5/10

Park: 10/10


Rekommenderad nivå:

Medelgod-Avancerad


Respons Rating: 7/10

Teknisk specifikation:

2,5° Canted Footbed: Bottenplattan är kantad 2,5° för en mer ergonomisk åkställning för längre dagar i backen.

Multidisc (2x4, 4x4, 3D, Channel): Bindningen kommer med en disk som är kompatibel med 2x4, 4x4, 3D och Burton Channel.

Active strap: För att göra det ännu enklare att kliva i och ur bindningen så använder man Active Strap. När du fäller ner bakkappan så åker även strapen upp så att man enklare kommer i och ur bindningen.

Slip-N-Grip Plate: Slip-N-Grip Plate är en glansig och hal platta på fotbädden som gör det enklare att komma i och ur bindningen.

LSR Buckles: Låsbara buckles som kan sättas på sin egen perfekta inställning och aldrig mer behöver röras eller så kan de även användas som vanliga snowboardspännen om man tex fastnar i väldigt djup snö.

ExoFrame Strap: En lätt molded strap som förstärks av två ExoSpines som gör strapen riktigt skön och responsiv.


Storleksguide (bootsstorlek US):
M: US 4,5 - 8,5 / 22,5-26.5 MP / EU 36-41,5

L: US 8 - 11,5 / 26-29,5 MP / EU 41-45

XL: US 11 - 15 / 29-32,5 MP / EU 44,5-49,5

Recensera produkt

Top12

Sveriges äldsta och mest fullsorterade Skateboard-, snowboard- och tricksparkcykelbutik, som har kärlek till alla Actionsporter. Adress: Kornettvägen 2, 237 41 Borgeby Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Top12 Powered by Quickbutik