Flow

Flow Fuse Black snowboard bindning

Snowboardbindning - Flow Fuse BlackFuse är en mångsidig Step In-bindning för åkning i all typ av terräng. Den har en glasfiberförstärkt bottenplatta uppbyggd av


 


Snowboardbindning - Flow Fuse Black

Fuse är en mångsidig Step In-bindning för åkning i all typ av terräng. Den har en glasfiberförstärkt bottenplatta uppbyggd av både plast och aluminium. Fuse är utrustad med en kantad EVA dämpad fotbädd och Active Strap som gör det lättare att kliva in i bindningen. Den nya strapen ExoKush gör Fuse ännu mer responsiv trots att den nu är ännu skönare.


Bakkappan på Flow-bindningar fälls bakåt för enkel i- och urstigning.

Om du har kikat på Burton Step On-bindningar eller Supermatic och vill ha något liknande som gör det enklare och snabbare att spänna fast dig så bör du titta på bindningarna från Flow. Med bindningarna från Flow kan du använda vanliga snowboardboots och investeringen blir därmed inte så stor. Flow-bindningar är inte riktigt lika snabba och enkla att använda som Step On eller Supermatic, men inte långt ifrån.


Användningsområde:

En balanserad och mångsidig Step In-bindning för all typ av åkning.


All Mountain: 8/10

Pow: 5/10

Park: 10/10


Rekommenderad nivå:

Medelgod-Avancerad


Respons Rating: 7/10

Teknisk specifikation:

2,5° Canted Footbed: Bottenplattan är kantad 2,5° för en mer ergonomisk åkställning för längre dagar i backen.

Multidisc (2x4, 4x4, 3D, Channel): Bindningen kommer med en disk som är kompatibel med 2x4, 4x4, 3D och Burton Channel.

Active strap: För att göra det ännu enklare att kliva i och ur bindningen så använder man Active Strap. När du fäller ner bakkappan så åker även strapen upp så att man enklare kommer i och ur bindningen.

Slip-N-Grip Plate: Slip-N-Grip Plate är en glansig och hal platta på fotbädden som gör det enklare att komma i och ur bindningen.

LSR Buckles: Låsbara buckles som kan sättas på sin egen perfekta inställning och aldrig mer behöver röras eller så kan de även användas som vanliga snowboardspännen om man tex fastnar i väldigt djup snö.

ExoKush Strap: En helgjuten strap i väldigt mjuk EVA som förstärks av två ExoSpines som gör strapen riktigt skön och responsiv.


Storleksguide (bootsstorlek US):
M: US 4,5 - 8,5 / 22,5-26.5 MP / EU 36-41,5

L: US 8 - 11,5 / 26-29,5 MP / EU 41-45

XL: US 11 - 15 / 29-32,5 MP / EU 44,5-49,5

Recensera produkt

Top12

Sveriges äldsta och mest fullsorterade Skateboard-, snowboard- och tricksparkcykelbutik, som har kärlek till alla Actionsporter. Adress: Kornettvägen 2, 237 41 Borgeby Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Top12 Powered by Quickbutik