Bataleon Cruiser+ 161 Snowboard Bräda

Snowboard–Bataleon Cruiser+161Bataleon Cruiser+är en directional snowboard för pist och puder i alla hastigheter. Det är en uppgraderad version av Cruiser med e


Tyvärr slut i lager, men du kan höra av dig så kanske vi fått ett leveransbesked med påfyllning.

 


Snowboard–Bataleon Cruiser+161

Bataleon Cruiser+är en directional snowboard för pist och puder i alla hastigheter. Det är en uppgraderad version av Cruiser med ett styvare flex och mer respons för att kunna köra snabbare, aggressivare och större.Den är lika rolig att åka på om du skall cruisa ner för pisten eller carva i hög fart.

Dess stora nos och 3BT ger den även väldigt bra flyt i puder. Den har ett medel styvt flex som låter den vara förlåtande och lättåkt men samtidigt mycket kraft på skär tack vare dess camber profil. Cruiser är en väldigt allround snowboard som kommer navigera dig genom alla utmaningar och terränger. 

Användningsområde

Freeride: 10/10
All Mountain: 10/10
Park: 6/10

Triple Base Technology, Alla Bataleon’s snowboards är formade efter något som heter Triple Base Technology. Brädans nos och tail har ett lyft längs kanterna som gör brädan lekfull, förlåtande och lättåkt med bra flyt i puder. När detta kombineras med en Camber profil så får man en snowboards som är väldigt all round och mångsidig. 

Funktioner & Specifikationer:
-Hålsystem: 2x4
-CORE:Ultra LightCore +TRI AX + Shock Walls+ D.R.S.T + Carbon Stringers
-BASE: Hyper Glide S-SHAPE: Directional + 3BT + Sidekick-Profil: Medium Camber
-FLEX:7/10
-Standard Width-Sidskärning:8.1m
-Längd:161cm
-Åklängd: 1222mm
-Midjebredd: 267mmRecensera produkt

Top12

Sveriges äldsta och mest fullsorterade Skateboard-, snowboard- och tricksparkcykelbutik, som har kärlek till alla Actionsporter. Adress: Kornettvägen 2, 237 41 Borgeby Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Top12 Powered by Quickbutik