NB Keramiska Skateboard Kullager

I lager.
499 kr
299 kr
Antal: 2

Nobrand Keramiska Maxade lager, vänder sig kanske mer till vert och pool åkare eller till sporter såsom inlines eller rullskidor som vill ha max fart i alla lägen, men naturligtvis är det dessa man kör downhill för max fart också. Keramiska kulor rostar inte och bättre än så här blir det inte, snuskigt bra rull. Keramiska är i en klass för sig och dessa kullager motsvarar Abec 9. Ett set om 8 stycken kullager. Gummipackning på utsidan och öppen insida och det är här du droppar på en droppe olja om du vill slippa pilla med gummipackningen som är känslig och kan vara svår att få tillbaka om man inte är försiktig ! Med fördel vill vi även påpeka att spacers mellan kullager betyder mycket.

Marknadens mest prisvärda Keramiska kullager !

Keramiska kullager är inte det bästa för skateboardtrick eller sparcykel trick då de keramiska kulorna är hårdare än stålet och vid hårda smälla blir det märken i stålringarna.

Set om 8 stycken levereras i plastlåda.

NB skateboard startades 2010, istället för någon speciell grafik är fokuset på kvalitet. Så vill man ha mycket för pengarna, så är det en NB man ska köra på.