Bones

Bones REDS Super Skateboard Kullager

Bones Super REDS™Lång livslängd får man om man använder stål av bästa kvalitet och det gör Bones. Bästa stål kvalitet på dessa för lång livslängd och gummipackn


 


Bones Super REDS™

Lång livslängd får man om man använder stål av bästa kvalitet och det gör Bones. Bästa stål kvalitet på dessa för lång livslängd och gummipackning på utsidan håller smutsen borta. Lätt att underhålla med en droppe olja då och då.

Belastar du dina lager hårt vid tuff körning eller hög vikt då behöver du spacers mellan kullagren. 

Abec är en klassisk och äldre mätmetod för det inbyggda glappet mellan ringar och kulor. Abec5 är den finast toleransen. En del skriver abec7 och högre, men det är bara påhitt för Abec5 är max.

De tillverkare som anger abec7 och högre har enligt våran erfarenhet alltid mjukare stål och redan efter några timmars körning så kan man mäta dom till abec3 eller lägre ! Stålet är helt enkelt för mjukt.

Väljer du Bones då vet du att du kör länge med max rull.

Bones Bearings är ett skateboard kullager företag som startades av George Powell i början av 80-talet. Sen dess har de utvecklat och blivit en av dem största inom skateboard kullager. Bones Bearings är en del av Skate One. Skate One är modebolaget som äger Powell, Bones Wheels, Bones Bearings, Minilogo m.m.

 Recensera produkt

Top12

Sveriges äldsta och mest fullsorterade Skateboard-, snowboard- och tricksparkcykelbutik, som har kärlek till alla Actionsporter. Adress: Kornettvägen 2, 237 41 Borgeby Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Top12 Powered by Quickbutik