Bones REDS abec 5 Skateboard Kullager

I lager.
259 kr
249 kr
Antal: 3

Bones REDS abec 5 Kullager för skateboard mm, ett av våra absolut mest sålda och prisvärda lager. En av världens mest såld kullager för skate funkar lika bra för skateboard som longboard. Tillverkade med en gummipackning så de håller smutsen ute längre mycket hållbara otroligt bra rull.

Så kallade underhållsfria för att dom har en gummipackning på ena sidan för att hålla smutsen borta, men en droppe olja på insidan då och då ger ännu bättre åkupplevelse och livslängd, snuskigt bra rull. Kör du hårt och är fullvuxen rekommenderar vi att du köper spacers att ha mellan kullagren. Spacers håller kullagren på ett exakt avstånd och tar emot sidobelastningar.

"Checked twice before being shiped to skaters and offer the greatest combination of performance, durability and low cost in the industry. Because they offer near Bones Swiss performance at a fraction of the cost, they have become the best selling skateboard bearing brand in the World."

Bones Bearings är ett skateboard kullager företag som startades av George Powell i början av 80-talet. Sen dess har de utvecklat och blivit en av dem största inom skateboard kullager. Bones Bearings är en del av Skate One. Skate One är modebolaget som äger Powell, Bones Wheels, Bones Bearings, Minilogo m.m.