North Best co. Daily 55mm 78a Skateboard Hjul

I lager.
449 kr
Antal: 2

North Best co. Daily 55mm 78a Skateboard Hjul

  • Hjul diameter: 55mm
  • Hjul bredd: 32mm
  • Hjul hårdhet: 78a
  • Hjul yta: slät
  • Rekommenderas till Cruising. 


För skateboard och cruisers.

North Best co, Svenskt märke från Urskog. Bästa urethane på åkytan, för lång hållbarhet och extra hård kärna för att kullagren skall sitta perfekt.

Mjuka hjul i perfekt storlek 55 mm passar till all typ av åkning. Både street på asfalt och betong parker!  

Njut av tyst och slammerfri åkning, du slipper plocka upp brädan bara för att asfalten blir dålig (gnarly) eller att det ligger grus och skräp i vägen, mjuka hjul klarar oftast detta utan problem. Lagom hårdhet så du fortfarande kan göra ollies och ger bra grepp i slalomsvängar. Helt klart skönaste hjulet för dom flesta och till ett otroligt bra pris. Perfekt att uppgradera din gamla skateboard med eller köp till på din nya så du kan skifta vid olika förhållanden.

Bygg om till en ” filmarbräda ” ( skateboard med mjuka hjul för tyst, greppig och behaglig cruising men funkar fortfarande att göra "ollies" med ) eller på en mini-cruiser som  greppiga slalom hjul med vass LIP. Dessa hjul går behagligt över ojämn "gnarly" asfalt eller grus och småsten, så du slipper plocka upp brand när underlaget blir besvärligt.

Köp till ett set kullager och ploppa is så kan du enkelt skifta om du redan har ett set hårda hjul på din skateboard eller cruisar.

KÖP kullager klicka här.