Nobrand Raw

Nobrand Raw framgaffel Custom CNC SCS

Nobrand Raw framgaffel för tricksparkcykel, Custom smidd CNC svarvad ur ett stycke special legerad aluminium ( till skillnad mot dom som är gjutna i ett stycke


 


Nobrand Raw framgaffel för tricksparkcykel, Custom smidd CNC svarvad ur ett stycke special legerad aluminium ( till skillnad mot dom som är gjutna i ett stycke som inte blir lika tät / solid i materialet ) .


Framgaffel för SCS system med gänga i toppen så den passar SCS clamps. Ger en lätt justerad compression då bulten sitter på ovansidan och du då bara behöver lossa styret ( bar ) för att justera spelet i forken. Otroligt prisvärd och passar dom flesta kickboards såsom District, Lucky, mm. 165mm tube med 6mm gänga i toppen för compression bult, diameter 28 mm. även med inbyggda framespacers så du slipper spacers vid hjulet.


Modernare framgaffel med inbyggda framspacers som gör att du slipper fippla med brickor vid framhjulet.


Marknadens mest prisvärda CNC framgaffel otroligt stark.


Tänk på att i headset (kullagren) som är en sparat del ingår C ring och Crownrace, två ringar en uppe och en nere som centrerar gaffeln.


Passar hjul 100 mm och 110 mm.


Framgaffel längd: 160mm


Vikt: 357gramRecensera produkt

Top12

Sveriges äldsta och mest fullsorterade Skateboard-, snowboard- och tricksparkcykelbutik, som har kärlek till alla Actionsporter. Adress: Kornettvägen 2, 237 41 Borgeby Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Top12 Powered by Quickbutik