Nobrand RAW kickbike Custom 04 BOX 83

I lager.
2 199 kr
1 799 kr

Nobrand Raw Custom, komplett kickbike, " bäst i test " trick sparkcykel med BOX konstruktion raka sidor på decket och byggd med de starkaste komponenterna och samtidigt billigast i sin klass, mest för pengarna utan tvekan.  Box deck för att maxa stabiliteten vid grinds, levereras med 110 mm hjul med aluminium fälg.

Vår mest prisvärda tricksparkcykel, otroligt välbyggd och med modern SCS compressionsystem. Integraded headset och tätade kullager som bara finns hos dyrare kickbikes. Den är CNC svarvad ur ett stycke special legerad aluminium för att lätt justera headsetet så att den roterar lätt och blir utan glapp samt fixerar gaffeln för sig och styret (bar) för sig. Framgaffeln är CNC svarvad ur ett stycke special legerad aluminium för att bli extra stum och solid i trick. Passar även fullvuxna åkare. 

OBS ! Integraded headset och tätade kullager som bara finns hos dyrare kickboards. Ej att förväxlas med andra kickbikes i samma prisklass. Vi kan garantera att du inte hittar en lika välbyggd kickbike med dom bästa komponenterna i denna prisklassen. (Marknadspriset på motsvarande är minst 2.200 kr). Totalhöjd 83 cm

Baren (styret) kan kapas (mot extra kostnad om 50 kr), till lämplig längd så den passar åkare från 7 år. Ca. 83 cm totalhöjd. Välj montera och skriv den totalhöjd som önskas i meddelande rutan.

Komplett kickbike, bara att skruva fast styret och åka !

Köpinfo Tricksparkcykel

Total höjd: 83cm

Headsätt-type: Integrated sealed bearings

Material: Aluminium

Vikt: 3,55kg
Deck längd: 48cm 
Deck bredd: 10.8cm
Kompression: SCS
Fork :  CNC svarvad ur ett stycke special legerad aluminium
Bar stolpe: 58,5cm
Bar bredd: 52,5cm
Innediameter: 2,8cm
Clamp storlek: Quad SCS 2 bultar för bar och 2 bultar för fork, CNC svarvad ur ett stycke special legerad aluminium
Hjul diameter: 110mm aluminium fälg och åkyta i bästa urethane för bra grepp och hållbarhet.
Kullager: Abec 9